ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
пошук 
Укладено 11 договорів із новими партнерами дисконтної програми профспілки 2 квітня 2019

1. Мережа автозаправних станцій «GLUSCO» для наших спілчан, які вирішили скористатися її послугами, надає знижку на бензин та дизпаливо – 1,30 грн./л., газ –0,25 грн./л. 2. Мережі медичних лабораторій: «ДІЛА» - 10% на лабораторні дослідження в 32 містах України, «МАЛІКС-МЄД» - 1 ...»
Новий партнер дисконтної програми профспілки 15 січня 2019

До нових партнерів дисконтної програми приєдналася мережа «Медична лабораторія «ДІЛА». Наразі у 80 відділеннях, розташованих в 31 місті України, діє знижка 10% від вартості послуг на момент звернення (знижка не поширюється на преаналітику та на послуги з терміновим виконанням) ...»
Наші нові партнери 10 січня 2019

Мережа аптек: «ТАС-фарма» – знижка 5% на лікарські засоби та 10% на парафармацевтичні товари; «Аптека низьких цін» – 5%; «Благодія» – 3%. Мережа «Медична лабораторія «ДІЛА» – знижка 10% від вартості послуг на момент звернення (знижка не поширюється на преаналітику та на послу ...»
Партнер дисконтної програми профспілки WOG інформує… 23 листопада 2018

З 1 грудня п. р. для спілчан – власників дисконтних карток та електронних профквитків у мережі автозаправних комплексів WOG буде встановлено ліміти на кількість транзакцій (операцій). Так, протягом доби можна буде один раз скористатися знижкою на придбання палива, а загальний л ...»
Завітайте на грандіозне святкування новорічної ночі у Древньому Києві! 14 листопада 2018

В ніч з 31 грудня 2018 р. (з 20:00) на 1 січня 2019 р. на Вас чекає яскрава святкова шоу-програма з подарунками та пригощаннями, безкоштовним катанням на конях, солодкими подарунками для дітей та середньовічними настоянками для дорослих, нічним вогняним шоу та феєрверком! Особлив ...»
Додаткова пропозиція 12 липня 2018

Партнер дисконтної програми «Медична компанія ІНТО-САНА» пропонує власникам дисконтних карток або електронних профспілкових квитків скористатися додатковими знижками 10% на послуги з рентгенографії та мамографії за адресою: м. Одеса, вул. Варнерська, 2а. ...»
Нові партнери дисконтної програми 9 липня 2018

До дисконтної програми профспілки у липні приєдналися два партнери: «Медичний центр «МЕДІКАП» для власників дисконтних карток або електронних профспілкових квитків надає знижку 10% на послуги з рентгенографії (м. Одеса, вул. Корольова, 17 та вул. Д.Ойстроха, 28). салон краси «К ...»
Новий партнер дисконтної програми 2 липня 2018

Перелік партнерів дисконтної програми профспілки поповнився компанією АЗК «АМІС Energy». Для наших спілчан, які вирішать скористатися послугами мережі, діє знижка 3% від ціни реалізації непаливних товарів та послуг в магазинах «АМІС Energy», а також на бензин та дизельне пальне – ...»
Новий партнер дисконтної програми 7 червня 2018

До партнерів дисконтної програми профспілки приєднався пансіонат сімейного відпочинку «Антошка», що на Чорному морі (смт Залізний Порт на Херсонщині). Для спілчан – власників дисконтних карток або електронних профспілкових квитків діє 10-відсоткова знижка на проживання влітку.  ...»
«Оранта» збільшила знижку 4 червня 2018

Партнер дисконтної програми страхова компанія «Оранта» з 7 червня п. р. за програмою «АвтоцивілкаSMART» для спілчан – власників карток збільшила знижку з 20 до 50 %. Полісом обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів  ...»
  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти